Ивет Лалова-Колио бе избрана за най-добра атлетка на Балканите за

...
Ивет Лалова-Колио бе избрана за най-добра атлетка на Балканите за
Коментари Харесай

Ивет Лалова е Атлет №1 на Балканите за 2019 г.

Ивет Лалова-Колио бе определена за най-хубава атлетка на Балканите за 2019 година Спринтьорката, която приключи 7-а на 200 м на международното състезание в Доха (Кат) и завоюва две трофеи на балканиадата в Правец, печели премията за повторно в кариерата си след 2011 година Лалова получи наградата си на церемонията във Вършаничка Баня (Сър).

При мъжете за №1 бе определен Амел Тука от Босна и Херцеговина, който завоюва сребърен орден на 800 м на международното състезание в Доха. Той също печели оценката за повторно в кариерата си след 2015 година Тука получи премията си от Добромир Карамаринов, който е президент на асоциацията на балканските федерации (АБАФ) и на българската федерация по лека атлетика (БФЛА).

Валентин Андреев бе определен за изгряваща звезда. 17-годишният българин завоюва злато в хвърлянето на чук на европейския юношески олимпийски фест в Баку, както и две балкански трофеи за състезатели до 18 и до 20 г. Андреев оглави международната класация при юношите под 18 години и усъвършенства пет пъти националния връх при юношите под 20 години. Украинката Ярослава Махучих бе определена за изгряваща звезда при девойките.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР