Ивелина, майката на 18-годишното обезобразено с макетен нож 18-годишно момиче,

...
Ивелина, майката на 18-годишното обезобразено с макетен нож 18-годишно момиче,
Коментари Харесай

Майката на обезобразеното момиче: Допускам хипотезата, че е опит за убийство

Ивелина, майката на 18-годишното обезобразено с макетен нож 18-годишно момиче, позволява, че казусът е опит за ликвидиране .

„ Допускам като допустима догадка, не одобрявам . Каква е повода за това да ме навежда на тази мисъл, няма да разясня на този стадий “, е мнението на майката, която за първи път описа пред Радио Стара Загора за случая, станал на 26 юни.

Семейството на 18-годишното момиче ще участва на мирното шествие в Стара Загора, което е в отбрана на справедливостта, съобщи БНР.

„ Няма да спрем до тук, продължаваме до момента в който получим промяна- смяна в законите, в налагането на по-тежки санкции. Когато има посягане над човек желая да няма леки присъди, пробация. Нека да има смяна и тежки санкции за всеки, който дръзва да посегне над живота на друго човешко създание.

Благодаря на всички, които се застъпиха за нас и за справедливостта. Чувствам се удовлетворена от развиването на нещата и ще участвам на мирното шествие в Стара Загора “.

Ива споделя, че щерка й към момента е в цялостен потрес, прочувствените й вреди са големи.

„ С нея работят психолози, ще бъде мъчно и дълго, надяваме се да има резултат, само че все още няма подобен. Засега тя е пандизчия в самата себе си, в личния си призрачен сън “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР