Ивайло Крачунов, БлицИзвиращите от Черно море сакове с кокаин вещаят

...
Ивайло Крачунов, БлицИзвиращите от Черно море сакове с кокаин вещаят
Коментари Харесай

Блиц: Кошмарът Сретен Йосич оживя! Кокаинът в Черно море вещае разстрели в България по примера с Поли Пантев!

Ивайло Крачунов, " Блиц "

Извиращите от Черно море сакове с кокаин вещаят разстрели за мафиотите, които са се провалили с превозването на пратката. Това разкриха пред Блиц източници от специфичните служби.

``
реклама

Според криминалисти в началото дрогата е била натоварена на транспортен съд от Южна Америка и е трябвало да се изхвърли в морето, с цел да бъде претрупана на по-малък кораб, с който да продължи пътя си до крайната дестинация - Западна Европа.

Все още не е ясна повода за пропадането на крупната пратка, която досега е 170 кг първокачествен кокаин на приблизителна стойност 35 млн. евро.
 



Предполага се, че дребна част от неразрешената стока е била предопределена за българския пазар, и по-специално морските курорти, които са в очакване на летния сезон.

В България се употребяват килограми месечно, само че в Европа се изшмъркват по няколко тона.

До преди години България лежеше на балканския път на хероина - от Афганистан, Иран, през Турция, Балканите и Западна Европа. Те си избират локални хора, които да оказват помощ в организацията на превоза.

От службите настояват импровизирано пред Блиц, че представители на могъща наша формация са били персонално ангажирани с управлението на пратката досега, в който десетките килограми кокаин е трябвало да излязат от територията ни. 

На българските мафиоти е била обещана освен част от дрогата за вътрешния пазар, само че и солидна сума. Представителите на ъндърграунда, обаче са се провалили и в този момент треперят от боязън, че могат да последват ориста на Поли Пантев (на фотографията отдолу).
 





Вижте продължението от разлеването на " Блиц " ТУК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР