Ивайло Калфин разкри истината за четворната коалиция, която се гласи

...
Ивайло Калфин разкри истината за четворната коалиция, която се гласи
Коментари Харесай

Ивайло Калфин разкри истината за четворната коалиция: Правят се паралелни разговори, тези са само за забавление на зрителите и приличат на писмо до Дядо Коледа

Ивайло Калфин разкри истината за четворната коалиция, която се гласи сега сред спечелилите вота Политическа партия и Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Правят се паралелни диалози, тези - откритите он лайн, са единствено за развлечение на феновете и наподобяват на писмо до Дядо Коледа - всеки споделя какво желае, сподели Калфин, визирайки

Както съобщихме, преди дни Кирил Петков и Асен Василев отидоха на среднощни диалози с Корнелия Нинова на Позитано 20. Срещите продължиха и в идващите дни и бяха запечатани от камерите на ПИК TV.

Появата на някогашните министри на Радев в централата на Българска социалистическа партия е изненада, защото двамата оповестиха, че първо ще се водят договаряния по политики и едвам откакто целите бъдат изчистени, ще се състоят лидерските срещи, на които би трябвало да стане явен съставът на кабинета.

Мистерия е и за какво Петков и Василев взеха решение да се срещнат с Нинова по нощите. Възможно е двамата да са пробвали да скрият диалога си с председателката на Българска социалистическа партия от останалите партийни водачи.

Припомняме, че през миналите дни харвардите организираха 18 срещи по секторни политики с специалистите на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България.

Преговорите за кабинет не престават, само че към този момент не са обществени. Днес и на следващия ден има срещи на равнище специалисти в секторите селско стопанство и екология.

Предстои и лидерска среща сред четирите партии. Единствено Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия излезе с позиция по хода на договарянията.

" Трябва да има документално съдружно съглашение с ясни и съответни политики. Едва по-късно ще се дефинира конструкция и личен състав на Министерския съвет ", съобщи Корнелия Нинова.

Виждам, че други страни настигнаха остарели членки. Ако не вършим нищо, знаем по какъв начин се случва. Тук споделят, че ще дадат на пенсионерите 50 лв. за Коледа, само че това не трансформира нещата. Ние отиваме на последна позиция в Европейски Съюз. Това разяснява пред бТВ Ивайло Калфин във връзка обстановката с парите на пенсионерите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР