Иванов беше напълно неизвестен преди да го направят зам.-председател на

...
Иванов беше напълно неизвестен преди да го направят зам.-председател на
Коментари Харесай

Мъжът на Бориславова счита, че е „елитът на нацията“, очаквал всички в НС да са така

Иванов беше изцяло незнаен преди да го създадат зам.-председател на Народното събрание
„ Очаквах да видя в Народното събрание елита на нацията “, разгласи пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов.

По думите му доста постоянно се нарушават процедури в Народното събрание. „ Често съм бил очевидец на неетично и аморално държание “, добави Иванов.

Той е по-популярен като мъжът в живота на „ дясната ръка “ на премиера Кирил Петков – Лена Бориславова. За персоналната му биография се знае малко – роден в Ямбол през 1986 година, приключил право в СУ, няколко години работил като адвокатски помощник, а след това става и член на Софийска адвокатска гилдия, само че не съумява да се наложи като име в правото и изцяло не беше известен преди Политическа партия да го изстрелят във върховете на държавното ръководство преди половин година.

„ Коалицията е единна и в сложните моменти се засилва, заема значими решения за страната. „ Продължаваме промяната “ играе ролята на обединител на всички хрумвания, посредством разговор се търсят компромисни решения, причините надвиват над алените линии. Имаме явен фокус и ясно сложени задания. Никоя от обединенията не желае предварителни избори. Коалиционното съглашение е тъкмо стратегия “, съобщи още Мирослав Иванов в едно от редките си изявленията.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР