Ивана се завръща към участията! Фолкпевицата прекрати всичките си публични

...
Ивана се завръща към участията! Фолкпевицата прекрати всичките си публични
Коментари Харесай

След траура: Голямата Ивана се завръща на сцената

Ивана се завръща към участията! Фолкпевицата приключи всичките си обществени изяви, откакто при започване на този месец коронавирусът погyби нейния татко Тодор Калудов. Тя не беше дейна в обществените мрежи, не приемаше и професионални задължения. Но в този момент е взела евентуално нелекото решение да се завърне към участията, които още веднъж са позволени след локдауна.

„ Казват, че времето „ лекува “, това не знам. Но знам, че музиката, пеенето, аплодисментите и усмивките ви постоянно са правили душата ми задоволена. Знам също, че татко ми с тази си музикантска душа би направил и би желал същото за мен - да пея и да продължа! “, съобщи трогателно Ивана.

Първата й изява след кончината ще е довечера на централния площад в Златоград, където ще извие глас във връзка днешния празник на славянската книжовност, написа „ България Дне “.

Скорострелно развил се ковид е причина за гибелта на Тодор Калудов, който щерка му разказва като „ музикант до последния си мирис, безгрижник и човек, който обичаше живота “.

„ Яд, болежка, изтощение, тъга душата боли! Не знам дали в миналото това се претърпява?! Едва ли... “, признава Ивана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР