Ивана Кнол - най-сексапилната фенка на Световната купа по футбол

...
Ивана Кнол - най-сексапилната фенка на Световната купа по футбол
Коментари Харесай

Най-сексапилната фенка от Световното се готви за Европейското СНИМКИ 18+

Ивана Кнол - най-сексапилната фенка на Световната купа по футбол - загатна за завръщането си на стадионите преди Евро 2024.

Брюнеткатапридоби международна популярност, откакто бе на Световното състезание по футбол през 2022 година в Катар, с цел да поддържа обичаната си Хърватия.

31-годишната Кнол караше мъжете да онемеят със своите прилепнали тоалети, описващи формите й, което ѝ донесе купата " най-сексапилен почитател ".



Оттогава Кнол се възползва от славата си, като участва на празненство на Леонардо ди Каприо, където се срещна с персони като Дрейк, прекарва време в Съединени американски щати в разнообразни фешън фотоси и даже свети на Гран при на Формула 1 в Лас Вегас в края на предходната година.

Но след късата си пауза в света на футбола красивият модел наподобява ще се върне към " корените си ". Тази седмица тя се включи в Instagram, с цел да заяви на своите 3 милиона почитатели за успеха на Хърватия над Египет с 4:2.

Кнол показа емблематична фотография, на която участва на мача в един от присъщите си тоалети с хърватска тема, дружно с надпис: " Хайде към Евро 2024 ", като сподели оптимизма си преди шампионата, добавяйки емотикон със златен орден №1.



След това съблазнителката Ивана показа горещо селфи. Тя носеше черни бикини, които разкриваха изваяното ѝ тяло в черно-бял филтър.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР