Ивана е поредната фолк певица, която се облажи с агнешко,

...
Ивана е поредната фолк певица, която се облажи с агнешко,
Коментари Харесай

Ивана заби агнешко! Певицата си ляга с мъж, по-млад от нея с цели 17 години

Ивана е следващата фолк певица, която се облажи с агнешко, научи HotArena.

От три месеца насам хитовата изпълнителка си ляга с 29-годишния Георги, с който се срещнала по време на свое присъединяване в родния си град Пловдив. Мачото работи като охранител в локално заведение. Той е по-млад от нея с цели 17 години, писа „ Таблоид “.

От няколко седмици насам изпълнителката на безконечния шлагер „ Шампанско и сълзи ” е на крилете на любовта, откакто още веднъж на собствен ангажимент срещна актуалната си половинка. Ивана била на присъединяване в едно от известните заведения в града, където се срещнала с надалеч по-младия от нея Георги. Първоначално двамата се усмихвали един на различен, след което младежът се престрашил да заприказва певицата и в последна сметка се разбрали да пият кафе дни по-късно.

29-годишният Георги е последна година студент по стопанска система, само че заработва като защита в заведение, с цел да си заплаща сметките. Въпреки 17-те си години разлика Ивана го намирала за зрял и постоянен мъж.

Спортистът посещавал жилището на певицата само в дребните часове на нощта и понякога пътувал с нея по участия. Най-вероятно той ще напусне работата си, с цел да е непрекъснато с Ивана.

Ивана толкоз била хлътнала по икономиста охранител, че даже възнамерявала да го снима във видеото към идния си летен шлагер, който ще излезе при започване на месец август. Певицата твърди, че е заредена с доста сила и окрилена от ненадейно споходилата я обич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР