Иван Таков, председател на БСП - София и съветник в

...
Иван Таков, председател на БСП - София и съветник в
Коментари Харесай

Иван Таков: Как един снеговалеж блокира София?

Иван Таков, ръководител на Българска социалистическа партия - София и консултант в Столичния общински съвет (СОС), разяснява пред медиите на " Московска " 33 положението със снегопочистването в София.

Според Таков " един снеговалеж е блокирал София ". Според него към момента има доста неизчистени улици и тротоари, за което би трябвало да се потърси сметка от сметопочистващите компании.

 

Червените общинари ще упорстват за бърз отговор и разбор от страна на кмета на София, както и отговор във връзка със обстановката, основала се в София след изобилния снеговалеж през предходната седмица. " Знаете, снеговалежът съумя да блокира целия град и на доста места зареждането и топлоподаването беше несигурно ", обърна се към журналистте Таков. 

Потвърждавам, че още веднъж нашата кандидатура за ръководител на Столичния общински съвет (СОС) ще е Диана Тонова. Ако останалите сътрудници от другите групи проявят разсъдък, дано я поддържат, сподели пред публицисти в СОС Таков.

По думите му Българска социалистическа партия не поддържа вид, в който най-възрастният общински консултант Грети Стефанова от Политическа партия - Демократична България да бъде излъчена за ръководител на СОС.

Въпреки продължаващия блокаж за избор на ръководител, ние продължаваме да внасяме отчети и сега имаме две писма до кмета на София Васил Терзиев, акцентира Таков, представен от Българска телеграфна агенция. Единият отчет е за правене на финансов и стопански разбор за положението на Столичната община, в това число и подобен за общинските сдружения. Целта е да се види в какво положение са стопанската система и финансите на Общината поради приемането на идната план-сметка за чистотата и бюджетът, които следва да се гласоподават.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР