Иван Портних.Оборудването ще подпомогне медицинските сестри и служителите на Общинска

...
Иван Портних.Оборудването ще подпомогне медицинските сестри и служителите на Общинска
Коментари Харесай

Иван Портних: Бюджетът е под натиск, но ще върнем темповете на развитие на града!

 Иван Портних.

Оборудването ще подкрепи медицинските сестри и чиновниците на Общинска полиция, които непрекъснато наблюдават за здравословното положение на идващите в морската столица от други обитаеми места през двата транспортни центъра.

Към момента във Варна няма регистриран случай на инфектиран с ковид общински чиновник. Има обаче такива, които са минали през интервал на карантина, разкри кметът.

Той още веднъж прикани за носенето на маски, като напомни, че 16 000 маски за раздадени на пенсионери и хора в неравностойно състояние. Част от защитните средства се шият от варненска компания, а другите са импортирани от Сингапур.

Статистиката и на Гугъл демонстрира, че във Варна в огромна степен се съблюдават рестриктивните мерки за разходки в паркове и градини, посочи градоуправникът.

" Искам да благодаря на всички варненци, който, макар компликациите и неудобствата, съблюдават карантината ", означи Портних.

Бюджетът на Варна е под напън от тази рецесия. Отчита се внезапно понижаване на приходите в общинската компания   " Градски превоз ", като загубите са за милиони, регистрира кметът.

" Нека тези пикови моменти да отминат. Вярвам, че по-късно с цялостна мощ ще се върнем към това движение на развиване, което имахме преди рецесията ", изрази убеденост той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР