Иван Портних няма алтернатива за кмет на Варна! Тодор Балабанов

...
Иван Портних няма алтернатива за кмет на Варна! Тодор Балабанов
Коментари Харесай

Кралев: Портних няма алтернатива за кмет на Варна!

„ Иван Портних няма опция за кмет на Варна! Тодор Балабанов няма опция за ръководител на Оценка за съвместимост! Кметовете на Аксаково, Аврен, Девня, Дългопол, Ветрино, Суворово, Долен Чифлик, Вълчи дол, Бяла, Белослав нямат опция! Димо Димов няма опция за кмет на Провадия! “

Това написа в профила си във Facebook варненският народен представител от ГЕРБ Красен Кралев.

В месеца преди вота той се беше заел персонално да показва номинираните в неговата област по новаторски метод – като персонално застава с лицето и името си зад претенденти, разказвайки на гласоподавателите от какъв брой време познава тези хора и какви са човешките му усещания от тях.

21 октомври 2023, 08:45

Иновативно: Красен Кралев се зае персонално да показва претендентите на ГЕРБ

Той демонстрира кои са претендентите в профила си в обществените мрежи.

 

„ Юлиян Станев от над 30 години е основен живописен началник на Фолклорен отбор „ Варна “, построен от неговия татко – Белчо Станев. През 2020 година Ансамбълът означи своята 60 –годишнина. Под управлението на Юлиян Станев ФА „ Варна “ стана притежател на Почетен знак „ За заслуги към Варна “ – златен и на „ Кристално огърлие “ на Съюза на българските музикални и танцови дейци. Той е и измежду уредниците на редица фестивали (Международния фолклорен фестивал във Варна, Фестивала на етносите „ България за всички “, Фестивала за съвременен балет „ Празник на танца “ и др.). От години разпространява и преподава български национални танци и фолклор зад граница. Истински национален будител и родолюбец. Дава всичко от себе си, за съхраняването на българската просвета, еднаквост и обичаи. С него бяхме за известно време дружно в казармата - ракетни войски, поделението в Приселци. Мъжко момче. Дал е доста на българската просвета и ще бъде безпределно потребен в новия общински съвет на Варна. Мой другар “, продължава описа си той.

 

„ В Суворово претендентите ни за кмет, общински съветници кметове на кметства са се показали чудесно като управленци през последните години и резултатът от работата им е забележим - и в променената инфраструктура, и в отношението на хората към тях. Те познават всеки един проблем и търсят метод за разрешаването му. Хората виждат това и го правят оценка. Данаил Йорданов и екипът му преобразяват Суворово с работата си всеки ден през миналите години “.

 

„ Димитър Димитров е водач на екипа на ГЕРБ във Ветрино и сполучливата работа на неговата администрация му дава самочувствие да бъде претендент за кмет на общината за следващ път. През последните 12 години екипът на Димитров съумя да преобрази Ветрино и селата в по-добри места за живеете. Създадоха условия за туризъм и бизнес, построиха пътна, ВиК, просветителна и обществена инфраструктура. Листата ни с претендентите за общински съветници е извънредно уравновесена, като една четвърт от нея са младежи под 30 години “.

 

„ Безспорният водач на общинския съвет съумя да завоюва сърцата на варненци с всеотдайната си работа за идеята Варна. Тодор Балабанов е приключил „ Право ” и “Финанси ” във Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий ”. Работи като юрист при Адвокатска колегия-Варна. Трети мандат общински консултант от Политическа партия ГЕРБ. Втори мандат ръководител на Общински съвет - Варна. Дипломатичен, работохолик с голям гений да сплотява хората. Винаги е намирал най-правилното решение в спешни обстановки “.

 

Той показва и Биляна Раева.

„ Една прелестна жена! Горд съм, че е мой другар от дълги години. Изключително ерудирана, умна, готова и с блестяща кариера. Ще се оправи с лекост със дилемите си като кмет на регион Одесос. През юни 2007 година е определена за член на Европейския парламент на първите европейски избори в България. Председател е на Делегацията за връзките с Швейцария, Исландия и Норвегия и Европейско икономическо пространство (ЕИП). От 2013 година е представител на Община Варна в гр. Брюксел и взе участие в акциите по кандидатурите на града за Европейска столица на културата 2019 и Европейска младежка столица 2017″. През 2015 година съставлява общината в УС на Сдружение „ Варна – Европейска младежка столица ”. От 2019-а е деятел на съдружие „ Таляна “ и от 2022 година, а негов заместител ръководител. Участва в организацията на редица огромни събития във Варна. Доброволец в БЧК, от 2014 година оказва помощ на организацията за възобновеният Международен фестивал на Червенокръстките и здравни филми. Владее британски, полски, италиански, френски, съветски и испански език. Безценен кадър в екипа на кмета Иван Портних “.

 

„ Димо Димов ще бъде отличен кмет на Провадия. Има бакалавърска степен по „ Международен туризъм “ от Икономическия университет Варна. По-късно получава магистърска степен компетентност „ Право “ от Варненски свободен университет, и магистърска степен в специалността „ Кръгова стопанска система “ от ВСУ. Владее британски, френски и съветски език. На 41 години, фамилен, с две деца. Със фамилията си живее в село Кривня, община Провадия. През по-голямата част от живота си е работил в частната сфера като ръководещ сътрудник на личен бизнес в областта на строителството. От 2005г. до 2023г. беше определен от жителите на община Провадия за общински консултант, а от 2019 година до 2023г. сътрудниците му общински съветници му гласоподаваха доверие да заема поста ръководител на Общински съвет Провадия. Честен и честен човек “.

 

„ Ето още един от  кметовете на ГЕРБ, който си прави съвършено работата и ще завоюва на първи тур. Георги Георгиев е от 8 години кмет на община Дългопол и като отличен управител и политик съумя да промени радикално образа на града и селата в общината. Еднакво се грижи и за православни, и за мюсюлмани, и по тази причина хората го обичат. С него бяхме на посетители на жителите на родното село на татко ми Арковна, които през днешния ден имат празник. Кметът на селото Мариана Христова и отец Георги ни посрещнаха в храм Св.Димитър, който е издигнат през XIX век. С цялото си сърце поисквам триумф на Георги Георгиев на изборите в неделя “.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР