Иван Ласкин може да има малко роли в театъра, но

...
Иван Ласкин може да има малко роли в театъра, но
Коментари Харесай

Ласкин: Дъртите аут от театър

Иван Ласкин може да има малко функции в театъра, само че изцепките му са безбройни. Устатият Васко да Гама от село Рупча тази седмица си разреши да засегне своите по-възрастни сътрудници. Той съобщи в народен ефир, че един актьор би трябвало да знае по кое време да постави завършек на кариерата си. "Не ги разбирам тези, които желаят да играят с бастуни, байпаси и патерици ", съобщи Ласкин. А против изявлението му се надигна вълна от неодобрение от театралите на достолепна възраст.

Разбира се, незабавно всички се сетиха първо за Стоянка Мутафова. Най-възрастната настояща актирса у нас преди дни още веднъж изпълни залата с преставлението си "Госпожа Стихийно злополучие ". Тя бе помолена да разяснява думите на сътрудника си. "Не заедно съм с бастун, нито с патерици, нямам и байпас. Но не преставам да играя и хората ме желаят. Мен сцената ме крепи, тя е моят живот ", съобщи актрисата на близо век.

Според Стоянка, Ласкин не е имал поради нея и другите възсрастни театрали, а единствено един съответен, който не обича от години. Затова и за нея е неточност да прави сходни систематизирания, вместо да назове съответни имена. Мутафова е безапелационна, че Иван постоянно е изразявал почитание към по-възрастните си сътрудници и се прекланя пред техния гений.

А Госпожа Стихийно злополучие не може да каже и една неприятна дума за фамилията Ласкин-Сърчаджиева. Тя е била доста близка с Пепа Николова, а в този момент и с щерка й. Освен това,Мутафова е чувала какво ли не по собствен адрес, само че нищо не може да я засегне по този начин, че дая накарая да слезе от сцената, написа ежедневник.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР