Иван Иванов е името на късметлията, който ще харчи 20

...
Иван Иванов е името на късметлията, който ще харчи 20
Коментари Харесай

9 късметлийски числа донесоха печалба от 20 006 лева в "Еврошанс"

Иван Иванов е името на късметлията, който ще харчи 20 006 лв. от играта „ Еврошанс ". Съдбата го води по работа в софийското село Лозен, където се отбива в пункт на „ Евробет ". Решава да играе с 9 цифри, залагайки на обичаната си композиция, а именни: 2, 7, 9, 18, 40, 43, 55, 70 и 80. И щастието го спохожда - съумява да познае всичките 9 и взима луксозната сума от 20 006 лв.! Той печели за първи път такава огромна сума и споделя, че чувството е ужасно.

„ Направо онемях, когато числата започнаха да се появяват едно по едно. Първоначално не повярвах и дадох талона за инспекция в пункта. Не мога да опиша по какъв начин се почувствах, когато букмейкърът удостовери облагата ", споделя 66-годишният печеливш.

В предишното бай Иван е бил треньор по джудо, само че през последните години се занимава със строителство. Родом е от град Ловеч, само че работата му е обвързвана с пътешестване в разнообразни краища на България.

С „ Еврошанс " шансът може да проработи всеки ден! Максималната облага е 1 МИЛИОН ЛЕВА, а тегленията са на всеки 5 минути

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР