Иван и Радосвета Гюлеви са автори на книгата Изящна комуникация

...
Иван и Радосвета Гюлеви са автори на книгата Изящна комуникация
Коментари Харесай

Иван и Радосвета Гюлеви поставят въпросите за нервно-лингвистичното програмиране в книга



Иван и Радосвета Гюлеви са създатели на книгата „ Изящна връзка с другите и себе си “.
В книгата те слагат въпросите за нервно-лингвистичното програмиране. То е част от приложната когнитивна логика на психиката, която се занимава с визуализация на лингвистичната страна на нещата.

„ Донякъде, в случай че желаете визуализацията може да се преглежда като спомен, въпреки това може да се преглежда и като утопичен облик. Колкото повече мемоари имаме, колкото по-широк обсег има нашето въображение, толкоз по-добре можем и да конструираме нови облици, такива, които не съществуват да ги създадем по наше предпочитание и да имаме по-добри резултати в нервно-лингвистичното програмиране “, сподели в предаването „ Графити по въздуха “ Радосвета Гюлева.

Според нея колкото повече човек има вяра в нещо и го вижда в дребни стъпки, толкоз повече се доближава до него. Но не би трябвало да изпадаме в призмата на прекомерния позитивизъм.

Колкото човек има вяра в нещо и го вижда в дребни стъпки, толкоз повече се приближаваме до него . Искам да отворя една скоба и да кажа, че не би трябвало да изпадаме незабавно в полегата права и в призмата на прекомерния позитивизъм, тъй като не само и единствено въображението, визиите могат да ни оказват помощ да се случи нещо в действителност “, добави Радосвета Гюлева.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР