Иван и Андрей откровено започват да се месят в държавата.

...
Иван и Андрей откровено започват да се месят в държавата.
Коментари Харесай

Емануела разкри колко пари й плаща Андрей

Иван и Андрей искрено стартират да се месят в страната. На закрита среща с представители на страната, синдикатите и други организации, те ще показват своето виждане за държавна демографска тактика.

Андрей Арнаудов съобщи по Българска национална телевизия, че съществуващата сега тактика не става за нищо, тъй като е от 140 страници, в които обаче няма нито периоди, нито някакъв бюджет.

На всичко от горната страна използването ѝ е пръснато сред 27 институции и не дава резултат.

От думите му в предаването на Георги Любенов стана ясно, че дуета продуценти е подготвен с план на парите, които страната би трябвало да даде, с цел да спре хората да напущат страната и да се върнат към този момент напусналите.

“Ние сме правили единствено бюджет на излъчвания и сериали. Затова ни оказа помощ някогашния министър Николай Василев, който е правил и държавен бюджет ”, похвали се Андрей.

Той се появи в ефира на Българска национална телевизия около брачната половинка си Емануела Толева, която има специфична графа в предаването на Любенов с изявленията с съумели българи.

По време на взаимното им посещение обаче продуцентът съвсем не ѝ даде думата, което направи усещане на водещия.

Толева от своя страна изясни, че у дома Андрей може да мълчи с часове, само че появи ли се на екран, всичко се трансформира.

Тя обаче бързо сложи мъжа си на място, като разкри, че оказва помощ на взаимните начинания на Иван и Андрей, само че последна научава какъв брой пари ще вземе за това.

Андрей леко помръкна от думите, които очевидно са истина. Единственото, което можа да каже по този мотив е, че по този начин Емануела облекчава фамилния бюджет.

“Ние не сме американски продуценти, ние сме български продуценти. Както и звездите ни – те не са американски, а дребни, български, схлупени звездички ”, разяснява Андрей Арнаудов.

Иначе той е труженик на идеята, че сред триумфа в чужбина и у нас би трябвало да се сложи знак за тъждество

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР