Иван и Александрина – или познатите на всички Ванката и

...
Иван и Александрина – или познатите на всички Ванката и
Коментари Харесай

Помните ли Сани и Ванката от Един за друг? Днес споделят откровено за лъжите помежду си

Иван и Александрина – или познатите на всички Ванката и Сани – са едни от най-любимите герои от " Един за различен “. И въпреки и да не завоюваха техния сезон, несъмнено сграбчиха сърцата на феновете от ефира на NOVA. Как ли са през днешния ден те? Разбираме от присъединяване им в занимателния блиц " Съм/Не съм “:

Излагали ли сте се на обществено място?

Сани: Излагали сме се. Все отново бяхме по народен ефир, няма по какъв начин. Обаче тъкмо кое ми е най-голямата излагация... Много си плачех аз и това за мен е излагане. Прекалявах и Ванката единствено ми се караше. После, когато се гледах в профил, в действителност е прекомерно. Една заран си гледах един епизод по какъв начин ставам с една нощница... оооо... то гледката е.. УЖАС, СРАМ.

Ванката: Аз, може би, по-рядко се посрамвам. Обаче, когато се замисля, това в ефир излагация ли е? То си е нещо напълно обикновено. Аз не го намирам за излагация. По-скоро... хммм. Сигурно съм се изложил в някой магазин. Много обичам в магазините, тъй като приказвам на по-висок звук, такива думи употребявам и продавачките все си мислят, че им се карам. Може би, когато съм бил с теб, тъй като, в случай че съм самичък, няма кой да разбере. Когато съм бил с теб са ме изкарвали от магазина... на тъгъдък.

Лъгали ли сте половинката си?

Ванката: Няма по какъв начин да не сме се лъгали за 15 години. Може би... такива по-мънички неистини.

Сани: Да, такива, ние единствено такива вършим. Беше една дребна такава, благородна неистина, бих я споделил. И тя естествено е обвързвана с кой? С колата! Те с децата бяха на село, на селски туризъм. И аз си крещя... ще си легна да дремя. Преди това си бях запазил час, с цел да отида да си затъмня стъклата вътре. Задните стъкла, тъй като това доста желаех да го направя, само че до момента в който тя е в София, няма по какъв начин да стане. Качих се, възпламених колата. Отидох си при индивида, свършихме си работа. И към този момент 18:30 става, аз би трябвало да ставам, тя ми звъни. Пита ме: “Иване, къде си? ". Абе, тука съм на едно място. Вика ми: “Ама къде си, бе, нали спиш? ".

Сани: Аз незабавно го усетих, то дори...

Ванката: Казвам си, то към този момент е станало, няма какво да се вършим на забавни. Казах ѝ, че не съм спал днеска, излъгах леко. Обаче крещя, това е благородна неистина. Направил съм нещо хубаво за колата. И вие ще го оцените след време. Като седнеш, няма да ти пече в главата, няма да ти свети нищо, тъй че сещам се за тази неистина, само че тя е доста хубава. После го хареса, апропо.

Сани: Главно лъжеш за колата. Но първата ти по-сериозна неистина, няма да не помни... че не пуши! И го хванах по какъв начин пуши.

Ванката: Това беше още ранните времена.

Сани: Аз го неистина, почти, съвсем всеки ден, тъй като всяка заран аз карам колата и му споделям, че няма никакъв проблем, само че не постоянно е тъкмо по този начин. Засичам някои коли, само че всичко това му го икономисвам, с цел да не се тормози. Аз просто мисля за него.

Бихте ли взели безлихвен заем, с цел да отидете на мечтана от вас дестинация?

Сани: По принцип аз не си върша изключително доста сметката, по тази причина бих.

Ванката: Сухопътната, сухопътната кажи. Сухопътната дестинация!

Сани: Ние ще пътуваме настрана. Аз ще съм със аероплан, той ще се движи с колата. Ще тръгне три дни преди мен. До Италия желая да отида.

Ванката: Важното е да стигнем едновременно. Кой и по кое време ще тръгне, няма значение, значимото е да стигнем едновременно. Горе-долу да се уцелим, тъй като ти не искаш да дойдеш с мен. Еми... лети си!, написа Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР