Ако някога сте се чудили какъв би бил животът като

...
Ако някога сте се чудили какъв би бил животът като
Коментари Харесай

Бивш кралски иконом и главен готвач ще водят експертни разговори за нов круиз с кралска тематика

Ако в миналото сте се чудили какъв би бил животът като член на кралско семейство, тогава един нов круиз може да ви даде визия зад кулисите!

Това е по този начин, тъй като Riviera Cruises започва нов тематичен круиз за октомври, където пасажерите могат да научат всичко за живота като кралска персона от някогашен кралски иконом Грант Харолд и кралски готвач Колин Андерсън, който ще бъде на борда. Двойката ще предложи всичко – от лакомства за живота си до завладяващи прозрения по време на експертни диалози и също по този начин ще се причисли към летовниците на голям брой екскурзии.

Говорейки за екскурзии, блестящият маршрут плава по река Рейн с пристанища в прелестни градове като Страсбург, Кобленц, Рюдесхайм и Шпайер, както и почтени за лист прекарвания от пътешестване с трен до планинската верига Берн Оберланд до живописна обиколка с кола из Шварцвалд.

Върнете се на борда на MS Geoffrey Chaucer, можете да очаквате цялостното кралско лекуване, цялостно с великолепен пакет питиета, изискана кухн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР