Рони О'Съливан загуби своята световна ранглиста №1, след като отпадна

...
Рони О'Съливан загуби своята световна ранглиста №1, след като отпадна
Коментари Харесай

Рони О`Съливан претърпя нов удар часове след противоречиво отпадане от Световното първенство

Рони О'Съливан загуби своята международна класация №1, откакто отпадна от Световното състезание по снукър в спорен четвъртфинален мач против Стюарт Бингам.

О'Съливан загуби с 13-10 от Бингам, защото очакванията му за продобиване на рекордна осма международна купа завършиха и Ракетата също беше узурпирана като международен номер 1 от Марк Алън вследствие на това той трябваше да завоюва тазгодишния шампионат, с цел да резервира първото място.

Джъд Тръмп в това време щеше да стане новият №1, в случай че беше стигнал до финала, само че беше нокаутиран на четвъртфиналите от Джак Джоунс. И до момента в който Алън също претърпя ранно отпадане, той беше заплатен с номер 1 в класацията след един звезден сезон.

„ Една от задачите ми в живота е реализирана “, написа Алън в обществените медии. „ Не тъкмо по метода, по който се надявах да стигна до такава степен, само че ще го взема. 6 победи, второ място и безчет полуфинали през последните два сезона и това е моята премия. Трябва да продължа последователността, с цел да се опи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР