Иван Горанов игра цял мач за Ламия, а отборът му

...
Иван Горанов игра цял мач за Ламия, а отборът му
Коментари Харесай

Трети пореден мач без гол за тима на Иван Горанов

Иван Горанов игра цялостен мач за Ламия, а тимът му направи нулево тъждество като посетител на Атромитос в среща от 5-ия кръг на гръцкото състезание. Това беше трети следващ мач без маркиран гол за Ламия, който се намира на 11-та позиция в класирането с 3 точки.

Домакините от Атромитов бяха малко по-настоятелни и насочиха повече удари, само че единствено един от тях попадна в очертанията на вратата, защитавана от Боян Шаранов. 

Панатинайкос продължава впечатляващото си показване и записа пета победа, като е единственият тим без изгубена точка досега. Снощи " детелините " разгромиха с 3:0 ПАС Янина с помощта на хеттрика на Айтор Канталапиедра. Испанецът откри резултата в 44-ата минута, а през второто полувреме още два пъти прати топката в мрежата на гостите. 

АЕК се реваншира за загубата с 1:2 от Панатинайкос в предишния кръг и завоюва гостуането си на Панетоликос с 2:0. Националът на Тринидад и Тобаго Леви Гарсия даде преднина на АЕК в 48-ата минута, а второто попадение беше дело на Аролд Мукуди в 75-ата след пас на Нордин Амрабат. В класирането " жълто-черните " са на трето място с 9 точки, а втори е ПАОК с 10 и мач по-малко. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР