Иван Гешев заяви, че ще съди за клевета министъра на

...
Иван Гешев заяви, че ще съди за клевета министъра на
Коментари Харесай

Гешев ще съди за клевета правосъдния министър и Емануил Йорданов

Иван Гешев съобщи, че ще съди за клюка министъра на правораздаването Атанас Славов и някогашния вътрешен министър Емануил Йорданов.

В обява във Facebook Гешев написа, че се води " гневна медийна офанзива " против него и партията му " Граждански блок ". Причината - обвързването му с Пепи Еврото, случая " Осемте джуджета " и Мартин Божанов - Нотариуса.

По-рано през днешния ден в " Денят стартира " Емануил Йорданов разяснява, че Петър Петров - Еврото е бил освободен от служба като следовател по времето, когато Иван Гешев беше основен прокурор.

    " Той беше освободен от служба, получи си 20 заплати и в действителност той заобикаля дисциплинарната отговорност тогава, когато водеща фигура във Висш съдебен съвет беше Гешев. Когато Гешев си разменя реплики с някогашния си заместител, първо би трябвало да опише нещо за дисциплинарното произвеждане на Петров и по-късно да каже по какъв начин е работил със Сарафов и за какво тогава Сарафов не е бил неприятен, а в този момент внезапно стана неприятен и го е имало на фотоси (с Пепи Еврото пред ресторанта " Осемте джуджета " - бел. ред.) ", сподели Йорданов.

В друго телевизионно изявление правосъдният министър Атанас Славов непосредствено съобщи, че " връзката сред Гешев и кръговете към Нотариуса и Петьо Еврото е очевидна ".

Именно поради тези изказвания някогашният основен прокурор счита да даде Йорданов и Славов на съд:

    " Заявявам, че ще предам на съд за клюка Емануил Йорданов и министъра на правораздаването Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки идващ измамник. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на осъщественото от него, поради събитието, че съобщи, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, посредством съдебно- психиатрична експертиза в хода на правосъдното произвеждане ", написа Иван Гешев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР