Иван Бандаловски е второто ново попълнение на Берое за 2018

...
Иван Бандаловски е второто ново попълнение на Берое за 2018
Коментари Харесай

Берое с впечатляващ трансфер - подписа с играл в Левски, Литекс, ЦСКА и Партизан

Иван Бандаловски е второто ново попълнение на Берое за 2018 година, откакто през днешния ден подписа своя контракт с клуба. Защитникът е притеглен като свободен сътрудник, а за последно игра в кипърския Анортозис. Днес той ще направи първата си подготовка с новите съотборници в следобедното занятие на отбора.

Иван Бандаловски е роден на 23 ноември 1986 година в София. Играе като бранител и е висок 183 см.

Бандаловски е младеж на Левски (София), само че на 17 години подписва своя първи професионален контракт с Литекс (Ловеч). Той записва 8 мача за ловчанлии през есента на сезон 2004/05 година, а по-късно е предан чартърен в холандския " Фейенорд ". През сезон 2006/07 година се завръща в " Литекс " и играе в 11 срещи на отбора.



В идващите две години играе за Локомотив (София), където има 43 мача и три попадения. През сезон 2010/11 година Бандаловски става състезател на ЦСКА (София), където за три години има 75 мача и отбелязва 3 гола. През 2013 година той минава в белгийския Льовен, където взе участие в 31 срещи. През 2014 година Бандаловски става състезател на сръбския Партизан и играе в 47 мача на " гробарите ". През предишния сезон той бе състезател на Верея, където записа 12 дуела и означи 2 попадения. В началото на актуалната акция Бандаловски бе състезател на " Анортозис ", където взе присъединяване в 9 мача на отбора.

Иван Бандаловски има 16 мача за националния тим на България. Той е първенец и притежател на Купата на Сърбия, притежател на Купата и Суперкупата на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР