Иван Атанасов, по-познат като Ванката от Шоуто на Слави“, не

...
Иван Атанасов, по-познат като Ванката от Шоуто на Слави“, не
Коментари Харесай

И Ванката от „Шоуто на Слави“ проговори: Истината за Слави е…

Иван Атанасов, по-познат като Ванката от „ Шоуто на Слави “, не устоя и проговори за своя покровител Слави Трифонов, по образеца на редица други свои сътрудници от шоуто.

Култовият зевзек, който Дългия държи и до ден-днешен под крилото си, като дори го направи и синоптик в малкия екран си, в този момент се оказва, че е получил нечовечен удар от своя покровител. Въпреки че на процедура е бил като момче за всичко за шоумена, чийто пикантен манталитет обаче, е добре прочут в шоусредите.

Наскоро Ванката получил подобен крепък пестник от шоумена, че очевидно дълго ще се съвзема. Причината, за изненада на мнозина, се оказала коронацията на британския монарх Чарлз III. Вечерта, когато казвал времето, задачата на Ванката била да каже имитация за слагането на короната на британския монарх. Той опитал да репетира думите „ коронацията на Чарлз “, само че колкото и да се стараел, все не се получавало както би трябвало – поради съгласните „ р “ и „ л “, които по този начин и не успявал да изговори добре, написа kliuki.bg

Цяла седмица преди коронацията Ванката репетирал, само че съумял само да изтезава целия колектив и да вбеси до прекаленост шефа си Слави Трифонов. В последна сметка на паметния ден Дългия го изритал от шоуто и не му разрешил даже да влезе в ролята си на синоптик.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР