Ива Стоянова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп

...
Ива Стоянова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп
Коментари Харесай

Собственичката на Канал 3 започва в Нова телевизия

Ива Стоянова се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп на позицията общоприет шеф „ Информация “. Тя поема управлението на отдел „ Новини и настоящи излъчвания “. Като общоприет шеф „ Информация “ Ива Стоянова ще работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и ще дава отговор за всички планове на новинарския екип.

„ За мен NOVA е следващо предизвикателство в специалността. Благодаря на братя Домусчиеви за поканата да съм част от най-гледаната българска телевизия. Това доверие ме задължава и ангажира да вложа в работата си освен опит и старания, само че и страст и сърце за опазване на лидерската позиция на NOVA и все по-успешното развиване на медията занапред” - сподели Стоянова.

Ива Стоянова има съвсем 25-годишен опит в медиите като минава през всички журналистически позиции - от кореспондент до управител. Кариерата ѝ стартира във вестниците „ Народен спорт " и " Седем дни спорт “. Следват длъжности на разнообразни йерархични равнища в малките екрани София Кабел, Би Би Ти и ТВ7. През последните 5 години тя e шеф, програмен шеф, а неотдавна и притежател на Канал 3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР