Ива Иванова се класира за четвъртфиналите на сингъл и полуфиналите

...
Ива Иванова се класира за четвъртфиналите на сингъл и полуфиналите
Коментари Харесай

Ива Иванова е четвъртфиналистка на сингъл и полуфиналистка на двойки на турнир на ITF в Италия

Ива Иванова се класира за четвъртфиналите на сингъл и полуфиналите на двойки на шампионата за юноши и девойки от категория J300 на ITF в Санта Кроче Сул′Арно (Италия).

Българката победи във втория кръг на сингъл Аланис Хамилтън от Съединени американски щати с 6:3, 1:6, 6:0. На старта на шампионата Иванова разгроми с 6:0, 6:3 Свева Зерпелони от Италия. За място на полуфиналите тя ще играе против Тира Грант от Съединени американски щати.

В шампионата на двойки Иванова в тандем с Кармен Хереа от Румъния се класира на полуфинал.

При юношите Адрияно Дженев загуби трагично във втория кръг с 6:7(4), 7:5, 6:7(5) от Абел Форгер от Нидерландия. В първия кръг Дженев се наложи с 6:4, 6:2 над Манас Дамне от Индия.

Елизара Янева загуби в първия кръг при девойките с 4:6, 1:6 от втората сложена и №18 в международната класация Рената Ямричова от Словакия. Така беше прекратена серията от 10 победни победи без изгубен сет за българката. В предните две седмици тя победи с купите на сингъл при двойките на два шампионата в Италия от категория J200. С тези триумфи Янева се изкачи до №81 в международната класация.

За страдание травма принуди Росица Денчева да се откаже от присъединяване в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР