Ива Иванова - представител на област Монтана, е новият председател

...
Ива Иванова - представител на област Монтана, е новият председател
Коментари Харесай

Момиче от Монтана е новият председател на Съвета на децата към ДАЗД

Ива Иванова - представител на област Монтана, е новият ръководител на Съвета на децата към Държавната организация за протекция на детето. Тя бе определена единомислещо по време на второто постоянно съвещание на Съвета за 2018 година, което се организира в Пловдив.
Ива е член на Съвета на децата за втори мандат. Тя е възпитаничка на Природоматематическа профилирана гимназия„ Св. Климент Охридски”- Монтана.
Заместник на Ива в Съвета на децата ще бъде Галина Вълчева от област Хасково, а за секретар е избрана Даниела Стоева, която съставлява мнението на децата от област Сливен. Като представители на детския съвещателен орган към ДАЗД, те са взели участие в редица национални и интернационалните срещи, сполучливо популяризирайки българския модел за детско присъединяване и правото на децата да изричат мнение.
Ръководството на Съвета на децата даде обещание да работи за насърчаване на опциите гледната точка на младежите да се взема поради на локално и национално равнище по всички въпроси, касаещи децата и за активизиране на работата по места на всички членове, осведомят от община Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР