Италия спечели Евровизия 2021. Рок изпълнението на група Манескин им

...
Италия спечели Евровизия 2021. Рок изпълнението на група Манескин им
Коментари Харесай

Евровизия 2021: Италия спечели, Виктория е на 11 място

Италия завоюва " Евровизия " 2021. Рок осъществяването на група Манескин им донесе огромната премия и домакинство на страната им за идващото издание на състезанието. Българската представителка Виктория Георгиева остана на 11 място, само че очарова публиката.

" Евровизия " се организира след година спиране поради пандемията. 26 страни се показаха със свои осъществявания на сцената в борба за огромната премия.

Италия и група Манескин е огромният победител на Евровизия. Рок-песен с обръщение за другите, на италиански с доста сила и наелектризиращо осъществяване завоюва сърцата на публиката и вота на националните журита. Зала Ахой в Ротердам безусловно избухна при тяхното осъществяване.

Познават се от учебно заведение, събират групата през 2015 и я назовават - " лунна светлина ". След първия си албум разпродават 140 000 билета за концерти в Италия и цяла Европа. Следва втори албум. А успеха на Сан Ремо ги изпраща на Евровизия.

" Тук сме единствено, с цел да осъществим нашата ария, да споделим нашата музика, да бъдем такива каквито сме ", сподели вокалистът на " Манескин " Дамиано.

Българска национална телевизия: Има ли рецепта за печелене на Евровизия?

" Ние доста се вълнуваме от присъединяване на Евровизия. Ние обичаме музиката ", сподели китаристът на " Манескин " Томас.

" Нашата персонална рецепта е постоянно да бъдем достоверни ", сподели вокалистът на " Манескин " Дамиано.

" Невероятно е какъв брой доста хора са дали своят вот за нас ", сподели Виктория.

Достойно показване и на България. Виктория се класира на 11 място. Нежна и прочувствена, тя беше другият участник, който сподели душата си на сцената.



" За мен от голяма важност е дали съм докоснала хората, дали съм направила България горда с присъединяване си ", сподели Виктория.

Тази Евровизия беше по-различна поради ковид. Исландия по този начин и не излязоха на сцената и беше излъчен запис от подготовката им. Миналогодишният победител Дънкан Лоуранс също се болести с ковид и не съумя да пее онлайн на сцената.

А в този момент светът насочва взор към " Евровизия " 2022 в Италия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР