Италия смекчава от днес наложените с цел борба срещу новия

...
Италия смекчава от днес наложените с цел борба срещу новия
Коментари Харесай

Италия смекчава наложените заради коронавируса ограничения

Италия смекчава от през днешния ден наложените за битка против новия ковид ограничавания, които са в действие в множеството области, съобщи Франс прес.

Агенцията отбелязва, че това е в контрастност с общата наклонност измежду европейските съседи за стягане на рестрикциите. В четвъртък Световната здравна организация предизвести, че е " прекомерно рано за намаляване " на рестриктивните мерки заради към момента огромното разпространяване на вируса.

Равнището на заплаха в множеството италиански райони към този момент се класифицира като " жълто " - най-ниското, като се изключи Алто Адидже, Умбрия, Пулия, Сардиния и Сицилия, класифицирани с " оранжев " код за междинен риск. Нито един район към този момент не е с " червен " код, обозначаващ най-високия риск.

Понижаването на нивото на риска разрешава и повторното отваряне на питейните заведения и заведенията за хранене и улеснява пътуванията. Музеите също могат да отворят още веднъж, само че единствено през делничните дни, не и през уикендите, с цел да се избегне скупчването на хора.

Полицейският час остава в действие на цялата територия на страната от 22 ч. до 5 ч. на идната заран.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР