Италия победи драматично с 1:0 като гост Полша в двубой

...
Италия победи драматично с 1:0 като гост Полша в двубой
Коментари Харесай

Италия порази Полша в края, битката с Португалия ще бъде жестока

Италия победи трагично с 1:0 като посетител Полша в дуел от група 3 на дивизия А на Лигата на нациите. Футболистът на българския първенец " Лудогорец " - Яцек Горалски, стартира като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути.

Четирикратните международни първенци преобладаваха през по-голямата част от дуела, само че трябваше да чакат до добавеното време, с цел да се поздравят с триумфа. Кристиано Бираги беше прецизен във втората минута на продължението с удар от близко след осъществяване на свободен удар и асистенция на Кевин Ласаня.

Още в 50-ата секунда шут на Жоржиньо срещна гредата на вратата на домакините, а Лоренцо Инсинье също пропусна да се разпише осем минути по-късно.

В 30-ата минута нов удар на Инсинье също срещна гредата, а малко по-късно и Федерико Киеза не съумя да изведе " адзурите " напред.

В 37-ата минута Джорджо Киелини принуди вратаря Войчех Счесни да се намеси уверено. В средата на втората част Алесандро Флоренци и Федерико Бернардески се регистрираха с пропуски, а удар на Аркадиуш Милик бе избит в корнер от Джалуиджи Донарума.
Снимка: Reuters
В 73-ата минута Роберт Левандовски изведе на голова позиция резервата Камил Грошицки, който стреля, само че вратарят Донарума мазета кълбото, а при добавката Милик шутира над вратата.

Четвърт час преди края рисков удар на Левандовски излезе в навън и по този начин се стигна до продължението на дуела, когато Бираги обезпечи сложния триумф в интерес на италианците, които имат актив от четири точки и се намират на две зад водача в групата Португалия. Полша е със единствено една извоювана точка досега.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР