Италия остава най-тежко засегната от коронавируса страна. Броят на починалите

...
Италия остава най-тежко засегната от коронавируса страна. Броят на починалите
Коментари Харесай

Италия регистрира спад на смъртните случаи от Ковид-19 за първи път

Италия остава най-тежко наранена от ковид страна. Броят на умрелите надвиши 5470 души, а на инфектираните - 59 хиляди. И въпреки всичко за първи път Италия записва спад на смъртните случаи за едно денонощие.

Лъч вяра за Италия. Според последните данни на италианските здравни управляващи се следи, въпреки и лек, спад както на заболелите от Ковид-19, по този начин и на смъртните случаи, предава Българска национална телевизия.

Това се възприема като позитивен знак, че въведените драконовски ограничения за ограничение на епидемията работят.

Не желаеме да се увличаме в прекален възторг или тълкования на тази наклонност. Но безспорно, приветстваме този добър знак, тъй като достигнахме момента, когато чакаме да забележим ясно удостоверение, че въведените ограничения са ефикасни, съобщи Франко Локатели от Италианската национална здравна работа.

А напъните не престават, в това число и посредством видеоконферентни диалози. Медици от китайския град Ухан споделиха опита си в битката с ковид със свои сътрудници от Италия и Германия.

Те разискаха стандартите при преодоляването на пандемията и вероятните затруднения.

Италиански специалисти споделиха, че китайският опит е от огромно значение за Италия - от диагностицирането до лекуването на пациентите, изключително когато става дума за най-възрастните.

Искам да благодаря за тези видеоконференции, тъй като получихме доста информация. Колегите ни от Ухан ни обясниха за другите проявления при зараза, сподели Фабриция Латанцио, зам.-директор на Италианския народен институт за грижа за възрастни хора.

На европейско равнище стартират клинични тествания на четири пробни форми на лекуване на ковид. Инициативата е на Франция, само че вземат участие и още шест страни.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР