Италия надигра Украйна с 2:1 у дома в европейска квалификация

...
Италия надигра Украйна с 2:1 у дома в европейска квалификация
Коментари Харесай

Италия надви Украйна за дебютен успех при Спалети

Италия надигра Украйна с 2:1 вкъщи в европейска подготовка от група С. На „ Сан Сиро “ в Милано „ Скуадрата “ настоящият европейски първенец удържа противника за първа победа под управлението на новия селекционер Лучано Спалети.


В воин за „ адзурите “ се трансформира Давиде Фратези, който осъществя и двете попадения за отбора. Той откри резултата в 12-та минута, а след към половин час игра още веднъж бе в прегръдките на съотборниците си. Украинците върнаха един гол в края на първото полувреме посредством Андрий Ярмоленко, само че не съумяха да стигнат до освен това след почивката.

Така Италия застана на втора позиция в таблицата с актив от 7 точки – толкоз има и третият Украйна, само че „ Скуадрата “ взе директния мач посред им. Северна Македония също има 7 пункта, откакто се наложи над Малта с 2:0 като посетител, само че македонци и украинци са с мач повече от италианците. Лидер е Англия с 13 точки. За Украйна и Италия предстоят семейства надлежно на Северна Македония и Малта в идващите им евроквалификации в средата на октомври.

В група I, Румъния победи 10 от Косово с 2:0 вкъщи. Двубоят обаче ще се запомни с това, че стартира с огромно забавяне, защото в началото бе пресечен поради издигнати анти-косовски транспаранти от румънски хулигани. Иначе, Ведат Мурики остави косоварите с 10 души на терена след втори жълт картон в края на полувремето. След почивката Николае Станчу пропусна дузпа за домакините, преди да се разпише в 83-та минута, а в края прецизен за румънците бе и резервата Валентин Михайла.

Останалите резултати:

Група А:

Норвегия – Грузия 2:1

Испания – Кипър 6:0

Група F:

Белгия – Естония 5:0

Швеция – Австрия 1:3

Група I:

Израел – Беларус 1:0

Швейцария – Андора 3:0. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР