Италианското пътешествие на семейство Гущерови продължава с дни. Богаташката двойка

...
Италианското пътешествие на семейство Гущерови продължава с дни. Богаташката двойка
Коментари Харесай

Кога роди, кога се стопи? Светлана Гущерова показа супер фит тяло във Венеция

Италианското странствуване на семейство Гущерови продължава с дни. Богаташката двойка е на сантиментален воаяж в слънчева Италия, а сега се намират във Венеция. 

Важната госпожа, някогашна плеймейтка, се фука непрекъснато с снимки в Instagram, а на едни от последните забелязахче, че е очевидно отслабнала.

Виж още: Палава лъвица: Дъщерята на Румен Радев откри летния сезон, появи се в секси екипче

Гущерова по този начин и не удостовери, че е била бременна, както и не заяви за раждането на третото им детенце. Блондинката роди при започване на май, само че към този момент наподобява в топ форма, в случай че съдим от общите фотоси с Христиан Гущеров.

Милионерът чества рожден ден, а красивата му брачна половинка постна по този мотив фотоси от венецианското им странствуване. 

" Днес Той - Христиан, моят Христиан, моята душа, сърце, първа мисъл и безгранична обич става на 34! Бъди ми жив и здрав най-малко още 10 пъти по толкоз и знай, че ще бъдем дружно във всеки един идващ живот! Честит Рожден ден, обич моя! ", написа признателната Светлана. 

Виж още: Ново първокласно возило: Ето с каква кола се похвалиха Теа и Наум Шопов

Признателна, тъй като не всеки съумява да се задържи толкоз дълго в богатата фамилия.Припомняме, че Мара Отварачката беше омъжена за Гущеров, само че не съумя да го задържи доста дълго. Марето и Светлето бяха приятелки, само че бързо скапаха връзките си, откакто стана ясно, че Христиан върви с плеймейтката.

Виж още: Криза! Андреа подвигна цените в OnlyFans, певицата се " радва " на мижав интерес

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР