Италианският шампион Интер се интересува сериозно от възможността да привлече

...
Италианският шампион Интер се интересува сериозно от възможността да привлече
Коментари Харесай

Интер с офертата за Дибала

Италианският първенец Интер се интересува съществено от опцията да притегли звездата на Ювентус Пауло Дибала като свободен сътрудник, твърди „ Gazzetta dello Sport “.

Информацията гласи, че „ нерадзурите “ даже към този момент са се свързали с сътрудника на играча Хорхе Антун, който в края на този месец или при започване на идващия ще дойде в Италия за договаряния с „ бианконерите “, само че може да се срещне и с представители на първенците.

Очаква се Артуро Видал и Матиас Весино да си тръгнат от „ Джузепе Меаца “ през лятото, когато ще изтекат техните контракти. Така клубът ще спести към 16 милиона евро от заплати и ще може да влага част от тази сума точно за привличането на Дибала, чийто договор също е до края на сезона. Италианският първенец е подготвен да му предложи 5-годишен контракт със същите финансови параметри, каквито бяха в съглашението с някогашния състезател на клуба Кристиан Ериксен – 7,5 милиона евро плюс бонуси, а също по този начин и огромна сума при подписването на договора.

В момента аржентинският нападател прибира по 7,3 милиона евро на сезон в Ювентус. През октомври „ остарялата госпожа “ му предложи контракт с годишно възнаграждение от 8 милиона евро плюс още 2 милиона под формата на
бонуси.

Наскоро обаче се появи информация, че клубът е понижил своята оферта, което не се е харесало на 28-годишния състезател.

are serious on Dybala and can guarantee the same salary as Eriksen: €7.5M, with the addition of bonuses linked to goals and a probable signing bonus, for a 5-year contract.

[via ]
— Inter Xtra (@Inter_Xtra)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР