Италианският премиер съобщи днес, че властите ще започнат от 26

...
Италианският премиер съобщи днес, че властите ще започнат от 26
Коментари Харесай

Италия започва постепенно разхлабване на мерките

Италианският министър председател заяви през днешния ден, че управляващите ще стартират от 26 април поетапно облекчение на рестрикциите, въведени поради ковид, предадоха международните организации, представени от.
Драги сподели, че държавното управление му е решило да поеме " обмислен риск " и да категоризира италианските области, в които епидемиологичните данни са приемливи, като " жълти зони ", т.е. като зони с сдържан риск. В тези зони рестрикциите не са чак толкоз строги. Досега управляващите бяха споделили, че жълти зони в Италия няма да има до края на април, само че в този момент са преразгледали решението си, водени от внимателен оптимизъм.
 Италия разхлабва част от ограниченията против пандемията Италия разхлабва част от ограниченията против пандемията
От идната седмица Италия разхлабва част от рестриктивните мерки поради ковид в страната, съобщи Bioomberg. Отпадат ограничения, които с...
" Приоритет при разхлабване на ограниченията ще имат дейностите навън ", сподели Драги, без да спомене за отваряне на терасите на заведенията за хранене и на питейните заведения. Но това по принцип е негласното предписание за заведенията в жълта зона. В жълтите и оранжевите зони всички образователни заведения ще възобновят присъствени занятия, сподели още министър председателят. Ще е допустимо и пътуването сред две области, които са категоризирани като жълти.
Досега в страната бе неразрешено пътуването сред областите. Плановете на държавното управление за прогресивно разхлабване на рестриктивните мерки се основават на две съществени предпоставки - опазване на правилото за носене на маски и на физическа отдалеченост и усилване на имунизационната акция. " Вероятността да бъдем принудени да се върнем обратно е доста дребна, в случай че съблюдаваме разпоредбите за държание ", сподели Драги. Министърът на опазването на здравето Роберто Сперанца заяви, че се възнамерява отваряне на басейните навън от 15 май, на спортните зали от 1 юни и възобновяване на панаирите и ревютата от 1 юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР