Италианският премиер Джорджия Мелони откри среща на върха на африканските

...
Италианският премиер Джорджия Мелони откри среща на върха на африканските
Коментари Харесай

Италианският министър-председател Мелони открива срещата на върха на Африка и разкрива план за ограничаване на миграцията

Италианският министър председател Джорджия Мелони откри среща на върха на африканските водачи в понеделник, целяща да илюстрира проекта за развиване на Италия за континента, който нейното държавно управление се надява да спре броя на мигрантите и да изковае нови връзки сред Европа и Африка.

Но проектът в началото получи хладък банкет, като ръководителят на комисията на Африканския съюз Муса Факи Махамат сподели на срещата на върха, че африканските страни биха желали да бъдат съветвани, преди Италия да разгърне своя проект.

„ Трябва да преминем от думи към каузи “, сподели господин Факи, някогашен министър-председател на Чад, на срещата на върха. „ Не можем да бъдем удовлетворени от обещания, които в никакъв случай не се съблюдават. “

Две дузини африкански водачи, висши чиновници на Европейския съюз и Организация на обединените нации и представители на интернационалните кредитни институции бяха в Рим за срещата на върха, първото огромно събитие от Италианското председателство на Групата на седемте.


 

Италия разпространява своя пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР