Италианският национален отбор по футбол завърши тридневен лагер на базата

...
Италианският национален отбор по футбол завърши тридневен лагер на базата
Коментари Харесай

Манчини направи тридневен лагер с 66 млади футболисти

Италианският народен тим по футбол приключи тридневен лагер въз основата си в Коверчано, на който със селекционера Роберто Манчини работиха 66 млади футболисти. Той стартира във вторник и в него взеха присъединяване млади играчи от Серия " А ", Серия " B ", както и такива, които играят в чужбина. Идеята е да се улесни преходът им от младежките гарнитури към мъжкия народен отбор на Италия.

" Този стаж приключва с положителна равносметка, тъй като успяхме да опознаем по-добре момчета, които виждаме спорадично. Едно нещо е да ги гледаме от трибуните, а напълно друго е да ги забележим от близко. Това е вторият стаж, който организираме. Има играчи, които ме впечатлиха с качествата си. Каква ще бъде 2023 година за нас? Първият мач от идната година още веднъж е против Англия и ще бъде значим, тъй като ще стартира пътят ни в европейските квалификации ", разяснява селекционерът Манчини.

Стажът приключи с три мача от по 35 минути, в които взеха присъединяване всички футболисти. С голове се отличиха Якопо Фацини от Емполи, Федерико Баскирото от Лече, Чезаре Казадей от Челси и Джанлука Манчини от Рома.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР