Италианският национал Чиро Имобиле продължава да демонстрира феноменална си форма.

...
Италианският национал Чиро Имобиле продължава да демонстрира феноменална си форма.
Коментари Харесай

16 годишен вкара два на Лацио, но Имобиле продължи полета на орлите

Италианският национал Чиро Имобиле продължава да показва феноменална си форма. Таранът за следващ път се трансформира в воин за Лацио, като донесе успеха с 3:2 в гостуването на Дженоа от 4-ия кръг на Серия " А ". Голмайсторът означи дежурните си две попадения след почивката, носейки трети триумф на отбора през този сезон. Бащош даде задатък на гостите в 13-ата минута, а 16-годишният Пиетро Пелегри, който влезе запаса в 33-ата минута на мястото на Адриан Рикардо Сентурион, изравни в 57-ата минута благодарение на рикошет. Голаджията на гостите върна преднината на " орлите " в 70-ата минута, само че Пелегри взриви трибуните на " Луиджи Ферарис " с нов гол в 73-ата минута.

Невероятна неточност на Сантиаго Джентилети провали домакините, които в последните минути мислеха за цялостен поврат. Влезлият от пейката аржентинец изведе Имобиле самичък против Перин, а нападателят технично трансферира съотборника си в " Скуадра адзура ", топката се удари в гредата и спря в мрежата за крайното 2:3 в 83-ата минута.

Така Лацио изпревари Милан, като с актив от 10 точки е на четвърто място зад водачите Ювентус, Наполи и Интер, които имат 12 точки.

Имобиле пък към този момент има шест гола през този сезон в шампионата, като единствено Пауло Дибала, който е с осем попадение в първите четири мача, е пред него в класацията на голмайсторите.

Българският нападател Андрей Гълъбинов остана на пейката през всичките 90 минути.

СЪСТАВИТЕ

КЛАСИРАНЕ

МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Серия А 4 кръг, неделя 17 септември  Дженоа 2:3краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР