Италианският нападател Марио Балотели и бившата му половинка Фани Негуеша

...
Италианският нападател Марио Балотели и бившата му половинка Фани Негуеша
Коментари Харесай

Балотели избухна срещу бившата: Дори националните селекционери нямат толкова футболисти

Италианският нападател Марио Балотели и някогашната му половинка Фани Негуеша влязоха в открита война в обществените мрежи. Тяхната връзка продължи две години, само че не завърши по най-хубавия метод. Двамата не останаха другари, а таман противоположното. Те не стопират да си разменят обиди в интернет пространството, а очевидци на това стават всички техни почитатели.

A post shared by BabyGirl (@fanny.neguesha) on Apr 7, 2018 at 3:16am PDT

" Парите не купуват дамите, само че к*рвите се влюбват в тях ", написа Балотели в " Инстаграм ". Очевидно певицата е прочела посланието и се е засегнала, тъй като отговори внезапно на него: " Ако беше добър човек, към този момент щеше да си намерил същинската жена... Най-тъжното е, че даже да имаш всичките пари на този свят, не можеш да задържиш никоя до себе си. Каква ли е повода? "

A post shared by BabyGirl (@fanny.neguesha) on Jan 31, 2018 at 12:54pm PST

Отговорът на СуперМарио не закъсня и правилен на скандалния си темперамент, той написа: " Имам две прелестни деца и благодаря на Господ, че тя не е тяхна майка. Причината? Тя не е елементарна жена с полезности и образование. Никога не би попаднала в проектите ми. Аз не разрушавам фамилии... Дори един народен селекционер няма толкоз футболисти, колкото нея... нито пък сътрудник – толкоз клиенти ".

 Фани Негуеша

ГОРЕЩА ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФАНИ НЕГУЕША ВИЖТЕ ТУК!

 Фани Негуеша още веднъж в прегръдките на Балотели +19
ОЩЕ ГОРЕЩИ СНИМКИ НА ФАНИ ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР