Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в

...
Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в
Коментари Харесай

Шеф Лео Бианки покори Grand Hotel Therme в село Баня

Италианският маестро е следващият шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в разложкото село Баня в серия от кулинарни събития.
Grand Hotel Therme продължава да надвишава визиите за обичаен СПА хотел с разнообразните изненади, които провежда за гостите си. Поредното събитие, което към този момент се трансформира в традиция за 5-звездния хотел в село Баня, е гостуването на известни шеф-готвачи, които на място подготвят свои лични менюта за гостите на хотела.

Отзивите за самодейността са извънредно положителни и тя се радва на огромен интерес. А и несъмнено съответствува с концепцията на хотела, който с изключение на на най-високо качество на СПА услугите, залага и на доста високо равнище на изхранване с постоянно богато и здравословно меню.

Шеф Лео Бианки беше следващият известен началник, който готви онлайн за гостите на Grand Hotel Therme. Той съумя безусловно да ги придвижи в Италия с разнообразните си оферти и тълкования на обичайни ястия и десерти.

В типично собствен жанр италианският кулинарен маестро по едно и също време успяваше да забавлява гостите, за им показва персонално някои тънкости в кухнята и да насърчи ценителя на положителната кухня във всички тях. А най-после ги възнагради с опцията да се насладят на впечатляващото му няколкостепенно меню, от което никой не остана отчаян.
Преди Лео Бианки своето кулинарно майсторство в заведенията за хранене наGrand Hotel Thermeвече демонстрираха и други потвърдени майстор-готвачи. До момента в самодейността се включиха известни участници и спечелили от разнообразни кулинарни формати - Станислав Иванов, Атанас Балкански, както и Илиан Кустев.
От Grand Hotel Therme оповестяват, че ще не престават да развиват тази поредност от кулинарни събития и в бъдеще. С тази своя самодейност, даваща опция на гостите да се допрян до уменията на топ готвачите в България, Grand Hotel Therme още веднъж се потвърждава като повече отСПА хотел. Малко над година след отварянето си, той към този момент сполучливо комбинира съвършените условия за СПА с опция за една релаксираща, само че и зареждаща фамилна отмора в България.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР