Италианският гранд Интер е все по-близо до сделка за халфа

...
Италианският гранд Интер е все по-близо до сделка за халфа
Коментари Харесай

Интер е все по-близо до Тонали

Италианският гранд Интер е все по-близо до договорка за халфа на Бреша Сандро Тонали. Според последните информации " нерадзурите " са се договорили с сегашния клуб на 20-годишния състезател за трансферна сума от 30 милиона евро плюс бонуси съгласно представянето.

Според експерта по прехвърлянията в Серия А Джанлука Ди Марцио в интерес на договорката е натежало и персоналното предпочитание на Тонали да заиграе в Интер. Любопитното е, че футболистът е почитател на Милан, само че е бил притеглен от концепциите на треньора Антонио Конте, който към този момент разполага в състава си с италианските национали Стефано Сенси и Николо Барела. Самият Тонали към този момент има три мача за " скуадра адзура ".

От услугите му се интересуваха и тимове като Ювентус, Фиорентина, Наполи, Барселона, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Арсенал, само че в последна сметка офертата на Интер е била най-сериозна. Първоначално от Бреша желаеха 50 милиона евро, само че цената беше снижена поради предстоящото изпадане на клуба от Серия А и пандемията от ковид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР