Италианският гранд Интер държи съдбата си в Шампионска лига в

...
Италианският гранд Интер държи съдбата си в Шампионска лига в
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Интер - Барселона

Италианският гранд Интер държи ориста си в Шампионска лига в личните си ръце в последния кръг от груповата фаза на най-комерсиалния клубен шампионат. " Нерадзурите " одобряват Барселона във вторник вечер и имат всички шансове да стигнат до елиминациите в конкуренцията при триумф над каталунците, които ще са в пробен състав.
Битката сред двата тима е на " Джузепе Меаца " в 22:00 часа българско време, а вие може да следите НА ЖИВО Интер - Барселона в SportLive.bg.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Домакините сега се намират на второто място в групата с еднакъв брой точки с Борусия (Дортмунд) - по 7. Италианците обаче завоюваха против " жълто-черните " единия дуел, а другият приключи наедно, което значи, че при равни индикатори в края на груповата фаза, Интер ще се класира напред поради директните дуели. В другата среща Борусия приема Славия (Прага) вкъщи и задачата на пръв взор е по-лесна за немския гранд, само че " нерадзурите " имат друго преимущество на своята сметка.
Барселона е безапелационен водач в групата с 11 точки и към този момент си е обезпечил първото място. Това даде мотив на Ернесто Валверде да остави в Испания Жерар Пике и Лионел Меси, като се чакат много промени измежду 11-те на " блауграна " в Милано. Това дава и късмет на Интер да завоюва срещата, откакто преди няколко седмици се показа ужасно на " Камп Ноу ", само че загуби след поврат с 1:2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР