Италианският актьор Валтер Тоски, който изигра Венецианецът във "Време разделно"

...
Италианският актьор Валтер Тоски, който изигра Венецианецът във "Време разделно"
Коментари Харесай

Венецианецът от Време разделно издъхна на 67 - slava.bg

Италианският артист Валтер Тоски, който изигра Венецианецът във "Време разделно " е умрял на 67 година в Рим преди няколко дни.

Тъжната новина заяви за "Телеграф " режисьорът проф. Иван Ничев, който го снима в два от филмите си - "След края на света ", където играе арменеца Вартанян и "Любовни сънища " по екранизацията на Стефан Цвайг, където се превъплъщава в ролята на Барона.

"Първото ми идване в България ми остана в сърцето. С Людмил Стайков. После работих с Иван Ничев. Първоначално беше необичайно прекарване. Не познавах Людмил Стайков, несъмнено. Имах филм във Венеция, в паралелната стратегия, тогава се споделяше „ Де Сика “. Там беше и един италиански артист, по-голям от мен, може би и по-добър, не знам, който отхвърли ролята и аз го заместих. И популярност богу, тъй като беше прелестно прекарване.

Първите моменти с Людмил бяха в действителност занимателни. Върху началните надписи имаше сцена с коне. Там се научих да яхвам. Ходих на уроци с група каскадьори, помня ги всичките, бяха от студио „ Бояна “, там бяха и конюшните. В началото Людмил не ми позволяваше да контактувам с никого.

Аз по този начин или другояче не говорех, тъй като не съм доста добър с езиците. За българския имах dialogue coach, която ми помагаше. Бяхме в Родопите, в село Писаница – 200 души, мраз, ледена вода, на кон, помня го чудесно ", показа преди 2 г пред bTV Тоски.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР