Италианските власти премахват ограниченията за броя на посетителите на всички

...
Италианските власти премахват ограниченията за броя на посетителите на всички
Коментари Харесай

Италия отменя COVID ограниченията в кина, театри и музеи


Италианските управляващи отстраняват рестриктивните мерки за броя на посетителите на всички културни институции от 11 октомври. Това заяви министърът на културата на страната в обществената мрежа " Туитър ".

" Най-накрая културният бранш ще се съживи. От 11 октомври кината, театрите и концертните зали се връщат на 100% претовареност, само че остава условието да се носят маски и да се показва имунизационен документ ", гласи известието.

В културните институции се анулира и задължението да се съблюдава отдалеченост от един метър разстояние сред посетителите.

От 6 август всички поданици на Италия на възраст над 12 години би трябвало да показват Коронавирус документ при посещаване на театри, кина, музеи, изложения, концерти, фитнес зали и басейни, както и закрити заведения за хранене, а от 15 октомври чиновниците от частния и обществения бранш също би трябвало да разполагат с документа, с цел да правят своята трудова активност.

Според Министерството на здравеопазването в Италия съвсем 80% от популацията на възраст над 12 години е със приключен имунизационен цикъл.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР