Италиански футболист, който преби бившата си приятелка до смърт с

...
Италиански футболист, който преби бившата си приятелка до смърт с
Коментари Харесай

Италиански футболист осъден на доживотен затвор за преследване и побой на бившата си приятелка до смърт

Италиански футболист, който преби някогашната си другарка до гибел с чук, откакто тя го заяви на полицията, че я е преследвал, получи пожизнен затвор.

Джовани Падовани умъртви Алесандра Матеуци пред дома й на 23 август 2022 година при положение, който шокира страната. 56-годишната жена разговаряла по телефона със сестра си Стефания, която я чула да вика, когато Падовани почнал да я атакува, първо с пестник, по-късно с бейзболна топка и чук.

28-годишният остарелият някогашен централен бранител, който е играл за Sancataldese, я атакува в градина покрай жилището й на Via Dell'Arcoveggio, в Болоня, Северна Италия. Съдът разбра, че той е отлетял до града, с цел да чака пред дома й, откакто неговият екип му споделил да стои надалеч от подготовка.

Докато Алесандра оцеля при първичната офанзива, тя по-късно умря в болница след тежки пострадвания. Докладите споделят, че Падовани и някогашният модел са излизали към година, само че са прекарвали по-голямата част от времето си разграничени, защото А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР