Италианската полиция съобщи, че е разбила най-голямата мрежа в страната

...
Италианската полиция съобщи, че е разбила най-голямата мрежа в страната
Коментари Харесай

Италия разби най-голямата пиратска телевизионна мрежа

Италианската полиция заяви, че е разрушила най-голямата мрежа в страната за онлайн телевизионно пиратство , която съставлява 70% от незаконния стрийминг в цялата страна, предава Ройтерс.

Мрежата, която популяризира услугите си в " Телеграм " и други обществени медии, има повече от 900 000 консуматори, всеки от които нормално заплаща по 10 евро на месец за достъп до филми, футболни срещи и друго наличие от разнообразни платформи.

Хората зад пиратския запас, който носи месечни облаги от към 10 милиона евро, са основани в няколко италиански града, както и във Англия, Германия и Тунис, се споделя в изказване на полицията.

Около 70 души бяха разследвани за разнообразни закононарушения, в това число участие в интернационална незаконна организация, пране на пари, фиктивно прекачване на активи, подправяне на персонални документи и дейности под непозната идентичност.

Разследването беше ръководено от прокурори в Катания, Сицилия, които подредиха инспекции и конфискации на активи допълнително от 20 града, най-вече в Южна Италия, само че също и в Рим и други централни и северни региони на страната.

Луиджи Де Сиерво, ръководителят на " Серия А ", най-висшата футболна лига на Италия, изрази в изказване своите " най-сърдечни благодарности за изключителната работа, свършена в тази безмилостна битка против противозаконния стрийминг ".

Коментирайки акцията, DAZN, която предходната година похарчи към 2,5 милиарда евро за права за локално лъчение на Серия А, сподели, че такива противозаконни играчи заплашват опцията да продължат да влагат в предаването онлайн на спортни събития.

Изпълнителният шеф на Sky Italia Андреа Дуилио също поздрави органите на реда.

При друга акция предходната година италианската полиция сподели, че е блокирала 1,5 милиона консуматори, които стриймват незаконно от снабдители, в това число Netflix, подразделението Sky на Comcast, DAZN и локалния оператор Mediaset.
 Знаков развой против мафията в Сицилия
Знаков развой против мафията в Сицилия

Осъдени са 91 души на общо 660 години затвор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР