Италианската плувкиня Федерика Пелегрини показа сексапил в социалната мрежа "Инстаграм".

...
Италианската плувкиня Федерика Пелегрини показа сексапил в социалната мрежа "Инстаграм".
Коментари Харесай

Златната рибка на Италия отново лъсна гола /снимки/

Италианската плувкиня Федерика Пелегрини сподели съблазън в обществената мрежа "Инстаграм ". Снимките на 29-годишната красавица по еротично долни дрехи подхраниха любознанието на почитателите й.
Пелегрини е считана за една от най-сексапилните спортистки на своето време. Италианката е олимпийска, международна и европейска шампионка в плуването. За Федерика няма никакви задръжки - да демонстрира тялото си, да прави секс с мъжката част от съотборниците си и даже да нападна гаджетата на съперничките.
"Никога не съм се имала за сексикона. Женствеността е приоритет. Аз виждам на себе си като на жена, освен като на състезател ", сподели преди време "златна рибка ".
Още на 16 години хубавицата завоюва сребро на Олимпиадата в Атина през 2004 година. Най-голямата съперничка тогава бе французойката Лор Манаду.
Какъв е най-бързият метод да прекършиш противника? Федерика кани на среща гаджето на Лор - плувеца Лука Марин, повторен международен първенец. И го вкара в леглото си, макар че към този момент беше повече от близка с някогашния треньор на французойките Филип Лукас. В журналистическите среди към този момент има популярност на мъжемелачка. А неофициални информации сочат, че не отказвала и на хора от медиите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР