Интересът към семейството на принца и принцесата на Уелс винаги

...
Интересът към семейството на принца и принцесата на Уелс винаги
Коментари Харесай

Неочакваните домашни любимци на семейството на принц Уилям

Интересът към фамилията на принца и принцесата на Уелс постоянно е бил огромен. След диагнозата на Кейт Мидълтън то се изостри още повече - всеки би желал да знае по какъв начин живеят петимата, по какъв начин минава всеки техен ден и по какъв начин се оправят с сложната обстановка.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън с нови функции и трофеи
Честта, с която Чарлз удостои Уилям и Кейт

Признание в сложен миг

Принц Уилям хвърли известна светлина върху това при един от последните си обществени задължения. Тази седмица той беше на посещаване в градската плантация Woodgate Valley в Бирмингам.

Фермата дава място на деца и младежи с просветителни и обществени потребности, където те да се занимават с разнообразни типове животни. Докато решеше морско свинче дружно с момиченце, Уилям призна, че фамилията му има няколко.
 Снимка 662802

" Тези са доста готини. Имаме морски свинчета у дома, само че не са като тези. Има възприятието, че непрекъснато чиста клетката им, тъй като децата не помнят да го вършат ", споделя принцът. Той призна още, че гледат и кокошки, които обичат да ядат сушени плодове.

Уилям и Кейт, дружно с трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис живеят в Аделайд Котидж - вила, която се намира на територията на замъка Уиндзор. Освен морски свинчета и кокошки, фамилията има и куче.

Това е кокершаньолът Орла, който Кейт осиновява от брат си Джеймс Мидълтън през 2021 г. Преди това фамилията гледа куче на име Лупо, което умира на деветгодишна възраст. " Катрин и дребния Джордж са моите цели..., и Лупо ", споделя малко след раждането на принц Джордж пред Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР