Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури

...
Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури
Коментари Харесай

Азия Ардженто отрича духовна връзка с непълнолетен

Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури в придвижването “Аз също ” (#MeToo) и която бе измежду първите обвинили продуцента Харви Уайнстийн в обезчестяване, отхвърли да е имала полова връзка преди пет години с малолетен младеж, осведоми Агенция Франс Прес.

“Ню Йорк Таймс ” заяви в неделя, че артистът и рок музикант Джими Бенет е получил 380 000 $ от нея, с цел да не шуми към случай през 2013 година в хотел в Лос Анджелис. Тогава тя му правила съвсем срещу волята му френска обич, а той е бил малолетен.

Бенет е бил на възраст два месеца след 17-ия си рожден ден, което е една година под позволената от щата Калифорния, по време на хипотетичната среща, до момента в който Ардженто е била на 37 години.

“Напълно отхвърлям и се опълчвам на наличието на публикацията на Ню Йорк Таймс, която се популяризира в национални и интернационалните медии ”, се споделя в изказване на нейния сътрудник. “Аз съм надълбоко шокирана и засегната, откакто прочетох новините, които са безусловно подправени. Никога не съм имала никаква полова връзка с Бенет ”, продължава тя.

Ардженто съобщи, че е била обвързвана с Бенет “в продължение на няколко години единствено с другарство ”.

Двамата са взели участие дружно във кино лентата “The Heart Is Deceitful Above All Things ” ( ”Сърцето лъже за всичко ”), в който Ардженто играе притисната от неприятности майка на Бенет.

Актрисата твърди: “Приятелството ни завърши, когато след моето изказване по случая Уейнстейн, Бенет ненадейно насочи искане за прекалено висока сума пари от мен ”.

Името на Ардженто прелетя през медиите наскоро, когато нейният дълготраен другар – световноизвестният началник кулинар Антъни Бурдейн – се обеси в хотелската си стая във Франция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР