Италианецът Яник Синер откри с победа сезона си на трева,

...
Италианецът Яник Синер откри с победа сезона си на трева,
Коментари Харесай

Яник Синер се класира за четвъртфиналите в Хертогенбош

Италианецът Яник Синер откри с победа сезона си на трева, откакто надигра в два сета казахстанеца Александър Бублик в мач от втория кръг на шампионата от сериите АТР 250 в Хертогенбош, Нидерландия.

Поставеният под №2 Синер се наложи с 6:4, 6:2 над постоянно непредвидимия Бублик за 85 минути игра и по този метод се класира за четвъртфиналите на конкуренцията.

За участващият с " уайлдкард " италианец това бе трета поредна победа в същия брой мачове против Александър Бублик, като в хода на днешния дуел той записа три пробива против нито един за неговия противник.

Така, Яник Синер си уреди среща в четвъртфиналите на шампионата против Емил Руусувуори, който по-рано през днешния ден отстрани 7-ия в схемата Юго Умбер от Франция след 6:2, 6:7(6), 6:4.

В друга от четвъртфиналните двойки пък един против различен се изправят Макензи Макдоналд от Съединени американски щати и Ринки Хиджиката от Австралия. Макдоналд надигра с 6:4, 6:4 поставения под №3 Борна Чорич, до момента в който щастливият губещ от квалификациите Хиджиката се оправи с швейцареца Марк Андреа Хюслер след 2:6, 7:5, 6:3.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР