Италианецът Силвано Пранди може да остане треньор на националния отбор

...
Италианецът Силвано Пранди може да остане треньор на националния отбор
Коментари Харесай

Силвано Пранди може да остане селекционер на волейболистите

Италианецът Силвано Пранди може да остане треньор на националния тим по волейбол за мъже. Това стана ясно от изявление на новия мощен човек в най-успешния групов спорт у нас Любо Ганев.
 Мартин Стоев: Няма да ставам селекционер на мъжкия народен тим (ВИДЕО) “Пранди е един от най-хубавите треньори, привличани от федерацията ни, и вратата за него остава отворена. Неговата цел беше да класира тима за олимпийските игри. Сега чакаме отчета му и тогава ще коментираме”, сподели легендата при завръщането от Берлин.
 Данчо Лазаров стартира две имена за нов селекционер Там националите стигнаха до 1/2-финал на квалификацията за Токио 2020, който изгубиха от Германия.

Преди това обаче момчетата на Пранди победиха французите, които със спечелването на финала демонстрираха, че са най-хубавият отбор в Берлин, и европейския първенец Сърбия. В столицата на Германия 72-годишният експерт потвърди качествата си, изстисквайки най-хубавото от тима. Преди шампионата настроението бе, че надали ще прескочим групата.

Миналия август с Пранди отпред България бе на точка от това да победи Бразилия във Варна също в подготовка за Токио 2020, само че мъчително падна с 2:3.

“Момчетата се показаха супер и демонстрираха по какъв начин би трябвало да се играе за България. Много съм удовлетворен, макар че не се класирахме за олимпиадата. Понякога би трябвало и повече късмет”, сподели още Ганев.

Иначе във финала на квалификацията Франция удари с 3:0 (25:20, 25:20, 25:23) бундестима.

Така “петлите” се класираха за олимпиадата след единствено една загуба в шампионата - тази от България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР