Италианецът, който стреля произволно по африканци през февруари в италианския

...
Италианецът, който стреля произволно по африканци през февруари в италианския
Коментари Харесай

Италианец, стрелял произволно по африкански мигранти, получи 12 години затвор

Италианецът, който стреля случайно по африканци през февруари в италианския град Мачерата, получи присъда от 12 години затвор, предадоха международните организации.

Лука Траини откри огън по африкански мигранти на 3 февруари и рани шестима души.

Траини след това сподели, че желал да отмъсти за убийството на 18-годишната италианка Памела Мастропиетро, която той не познавал персонално. Трупът й бе открит разрязан на части. За това ликвидиране бе упрекнат нигерийски наркодилър. Траини отхвърляше да е работил по расистки подбуди и споделяше, че "не е отговорен за това, че в Мачерата всички дилъри са цветнокожи ". Той твърдеше, че е желал да нанесе удар по тези, които са продавали дрога в Мачерата и са продали опиати и на убитата Памела.

Траини, който е на 28 години и е охранител и крайнодесен деятел, който има и неонацистка татуировка, получи доста послания от хора, които му симпатизираха по време на процеса. Нито един италиански политик пък не посети ранените негови жертви.

Прокуратурата изиска против Траини 22 години затвор. Но защото той изиска да бъде съден по бързото правосъдно произвеждане, това автоматизирано понижи присъдата му с 10 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР